Bestelling Afhalen

Jouw bestelling afhalen in Wateringen

Heb je jouw bestelling heel snel nodig, of vind je het fijn om hem bij ons af te halen? Dan kan dat natuurlijk! Als webshop hebben we geen fysieke winkel waar je de hele dag terecht kan, vandaar dat het wel nodig is om een afspraak te maken als je je bestelling op wilt halen om te voorkomen dat er toevallig op dat moment net niemand aanwezig is.

Waar kan ik mijn bestelling afhalen?

Je kan je bestelling op afspraak ophalen bij ons kantoor/magazijn op de Naaldwijkseweg 85C in Wateringen. Deze locatie is makkelijk bereikbaar en ligt vlak bij de afslag van de snelweg A4. Op de onderstaande afbeelding zie je de locatie in 3D afgebeeld. Door op de knop “Google Maps” locatie te klikken opent de locatie automatisch in je Google Maps navigatie.

Google Maps Locatie

Hoe maak ik een afspraak

Je kan ons een mailtje sturen naar afhalen@comfycapes.nl of bellen op 085-13 00 976 om een afspraak te maken. Als je een mailtje stuurt is het makkelijk om gelijk de volgende punten te vermelden:

  • Onderwerp: “Afhalen product Comfy Capes *jouw naam”
  • Wanneer wil je langskomen (dag/tijd)
  • Welk product wil je ophalen

Bestelling afrekenen

Bij het ophalen zijn uiteraard geen extra kosten van toepassing. Het is momenteel nog niet mogelijk om te pinnen op locatie dus de betaling kan vooraf gedaan worden (via IDEAL, Paypal, Creditcard enz) of ter plekke cash. Van je bestelling ontvang je dan per mail je factuur.