Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de verzending?

Op iedere werkdag verzenden wij de pakketjes en deze zullen dan op werkdagen en zaterdag de eerstvolgende dag geleverd worden.

Alle informatie over de verzending kan je vinden door hier te klikken.

In welke landen bezorgen jullie?
Op het moment verzenden wij vooral naar Nederland en België maar het is ook mogelijk om naar een ander land te versturen.
Wat zijn de verzendkosten?
Verzending binnen Nederland en België is €5,95
Krijg ik een tracking code?
Na het verzenden van je bestelling ontvang je van ons een mail met daarin je PostNL tracking code. Via deze code kan je jouw pakketje volgen en krijg je een indicatie wanneer deze geleverd wordt.
Via welke verzender versturen jullie de pakketten?
Wij versturen alle pakketten via pakketpost met PostNL (zowel Nederland als België). Voor andere landen draagt PostNL de pakketten over aan de betreffende nationale bezorgpartij van dat land.
Kan ik ook achteraf betalen?
Jazeker, het is ook mogelijk om je bestelling achteraf te betalen met Afterpay. Via Afterpay heb je dan eerst je pakketje in huis, en als alles naar wens is kan je de factuur betalen. Zo weer je zeker wat je in huis haalt en of je daar tevreden over bent.
Voor welke leeftijd zijn de Comfy Capes?
Zoals de naam het al zegt kan deze babydeken natuurlijk voor baby’s gebruikt worden. Maar hiernaast is hij ook geschikt voor peuters tot een jaar of 3 om je lekker warm in in te wikkelen. De leeftijdscategorie is daarom ook afhankelijk van de lichaamslengte.
Hoe groot is een deken van Comfy Capes?
De dekens hebben allemaal een afmeting van +/- 100 cm bij +/- 70 cm.
Kunnen de dekens in de wasmachine?
Deze babydeken kan, naast de standaard handwas, ook gewoon in de wasmachine gewassen worden op een temperatuur van 40°. De deken kan uiteraard uitgehangen worden om te drogen, maar kan ook op een lage temperatuur in de droger. Als je deze instructies volgt zal de deken lekker fijn en zacht blijven.
Hoe retourneer ik mijn bestelling?
Het retourneren van je bestelling is geen enkel probleem. Je kan dan kiezen voor een ander product of je kan je volledige aankoopbedrag terugkrijgen. Op de Retour Pagina vind je alle info over het retourneren.